Kunstveiling.nl

Amsterdamseweg 136
1182 HJ Amstelveen
tel 020-7372473
e-mail veilingmeester@kunstveiling.nl
web www.kunstveiling.nl

Op Kunstveiling kunt u zélf items plaatsen in de veiling vanuit uw persoonlijke gebruikersaccount. Iedereen met een account kan op uw werk bieden in de online veiling. Daarnaast treft u op Kunstveiling items aan die door onze eigen Veilingmeester zijn ingebracht in opdracht van bedrijven, verzamelaars, particulieren en kunstuitleencentra die hun collectie (deels) afstoten. Deze werken worden door ons ingebracht en gegarandeerd. Tot slot zijn wij te benaderen voor vrijblijvende taxaties.

Geschiedenis
Kunstveiling is in 2009 opgericht door Arthur Brouwers vanuit zijn passie voor kunst en het internet. Het begon klein: een tijdelijke opslag, één medewerker en een eenvoudige website. Inmiddels is Kunstveiling uitgegroeid tot een van de grootste online veilinghuizen van Nederland en is er een professioneel team werkzaam bij Kunstveiling. Op 5 januari 2018 werd het 200.000e item geveild op Kunstveiling. Een bevestiging dat er behoefte is aan betaalbare en kwalitatieve kunst voor iedereen. Tevens is Kunstveiling actief in België via Kunstveiling.be.

Kunstveiling.nl is verkozen tot populairste en beste website van het jaar 2018 in de categorie Kunst.

Meebieden
Op Kunstveiling is er dagelijks een veiling met honderden werken die worden aangeboden. U kunt na (gratis) registratie online meebieden op de aangeboden items. Wij kennen geen opgeld voor de koper. Alleen voor items die aangeboden worden door de veilingmeester zelf geldt een vaste toeslag van 10 euro.

Tevens kunt u uw favoriete kunstenaars volgen en een automatische alert ontvangen als er iets van deze kunstenaar wordt aangeboden.

Inbrengen of direct zelf aanbieden
U kunt op kunstveiling zelf direct uw werken aanbieden en in de veiling plaatsen. Dit geldt alleen voor kunst en design van erkende kunstenaars, die bij ons in de database staan. Kent u de veilingwaarde niet van een werk of weet u niet wie de kunstenaar is, dan kunt u een vrijblijvende en gratis taxatie ontvangen.

Heeft u meerdere werken of bijv een bedrijfscollectie die afgestoten dient te worden en wilt u het proces door ons laten verzorgen dan kan natuurlijk ook. Wij taxeren, fotograferen, beschrijven de werken dan en dragen zorg voor de gehele afhandeling. De werken worden dan geveild door de veilingmeester. Neemt u contact op om dit door te spreken!

Kunstveiling.nl


Veilingagenda

Op Kunstveiling.nl vindt er iedere avond tussen 19:00u en 23:00u een veiling plaats. In het weekend zelfs de gehele dag door (10:00u – 17:00u en van 19:00u – 23:00u)

Taxatie en inbreng kan dagelijks (op werkdagen) behalve donderdagmiddag. Neemt u echter altijd eerst even contact op via inbreng.

Iedere maandagavond zijn er speciale veilingen rondom een bepaald thema. Van 19.00 – 23.00 uur.

21 november: Schilderijen Special (vanaf 350 euro)
28 november: Betaalbaar & Ingelijst Special
5 december: Geometrisch Abstract Special
12 december: CoBrA Special
19 december: Beelden & Objecten Special
26 december: Street Art, Pop Art & Pop Culture Special
2 januari: Eindejaarsopruiming Special
9 januari : Exclusieve Grafiek Special (vanaf 250 euro)
16 januari: Exclusive Special
23 januari: Schilderijen Special (vanaf 350 euro)


Locatie

Categories: Alle veilinghuizen, Noord-HollandTags: