Kunstveiling.nl

Amsterdamseweg 136
1182 HJ Amstelveen
e-mail veilingmeester@kunstveiling.nl
web www.kunstveiling.nl

Op Kunstveiling koopt én verkoopt u op een leuke en laagdrempelige manier kunst, design en sieraden. Het aanbod is zeer divers en wordt dagelijks aangevuld met unieke items tegen scherpe veilingprijzen. Een deel van het aanbod wordt door de Veilingmeester aangeboden in opdracht van onder andere bedrijven, particuliere verzamelaars en kunstuitleencentra die hun collectie (deels) afstoten.

Geschiedenis
Kunstveiling is in 2009 opgericht door Arthur Brouwers vanuit zijn passie voor kunst en het internet. Het begon klein: een tijdelijke opslag, één medewerker en een eenvoudige website. Inmiddels is Kunstveiling uitgegroeid tot een van de grootste online veilinghuizen van Nederland en is er een professioneel team werkzaam bij Kunstveiling. Kunstveiling is ook actief in België via Kunstveiling.be en in Duitsland via Artpeers.de.

Meebieden
Via Kunstveiling worden er dagelijks vele unieke kunstwerken geveild: van modern tot klassiek en van betaalbaar tot exclusief. Na (gratis) registratie kunt u meebieden op alle items in de veiling, of een bod uitbrengen in de aftersale. Bovendien ontvangt u automatisch een alert via e-mail bij nieuw aanbod van uw favoriete kunstenaars.

Zelf kunst verkopen of inbrengen
Met uw persoonlijke account plaatst u eenvoudig zelf kunstwerken in de online veiling. Wilt u vrijblijvend advies over een realistisch openingsbod? Dan kunt u gratis een taxatieverzoek indienen. Ook voor het laten veilen van grotere collecties, of dat nu gaat om een bedrijfscollectie of uw privécollectie, kunt u bij Kunstveiling terecht.

Kunstveiling.nl


Veilingagenda

Op Kunstveiling.nl vindt er iedere avond tussen 19:00u en 23:00u een veiling plaats. In het weekend zelfs de gehele dag door (10:00u – 17:00u en van 19:00u – 23:00u)

Taxatie en inbreng kan dagelijks (op werkdagen) behalve donderdagmiddag. Neemt u echter altijd eerst even contact op via inbreng.

Iedere maandagavond zijn er speciale veilingen rondom een bepaald thema. Van 19.00 – 23.00 uur.

20 mei: CoBrA Special


Locatie

Categories: Alle veilinghuizen, Noord-HollandTags: