Zwiggelaar Auctions

Witte de Withstraat 32 hs
1057 XZ Amsterdam
tel: +31 6 47 986 138
e-mail: zwiggelaarauctions@gmail.com
web: www.zwiggelaarauctions.nl

Zwiggelaar Auctions is gespecialiseerd in het veilen van boeken, strips, kunst (grafiek), fotografie en aanverwante zaken.

Woensdag, donderdag en zaterdag zijn wij van 13.00 tot 17.00 uur geopend, natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen voor een afspraak.


Veilingagenda

Veiling 20 december 2018

Veilingdagen
3 t/m 5 december 2018

Kijkdagen
30 november, 1 & 2 december van 10.00 – 17.00 uur.

Live meebieden – Invaluable
U kunt via de website van ‘Invaluable’ (www.invaluable.com) live meebieden tijdens onze veiling. Hiervoor dient u een account aan te maken op de website van Invaluable via ‘create account’ (in de rechter bovenhoek). Als uw account compleet is, kunt u zich aanmelden voor de veiling van Zwiggelaar Auctions. Registratie bij Invaluable vereist een credit card, maar deze gegevens zullen niet gebruikt worden voor facturatie. Indien u niet in het bezit bent van een credit card kunnen wij u evenwel accepteren om live mee te bieden, stuurt u ons in dat geval per mail een verzoek hiertoe. De online buyer convenience fee is 5%. Mocht u nog vragen hebben over de werking van Invaluable, dan kunt u een e-mail sturen naar zwiggelaarauctions@gmail.com.

Veiling- en kijkdagenlocatie
‘De Burcht’
Henri Polaklaan 9
Amsterdam


Categories: Alle veilinghuizen, Noord-HollandTags: