Christie’s Amsterdam

Vondelstraat 73
1054 GK Amsterdam
tel: 020 – 575 52 55
e-mail: infoamsterdam@christies.com
web: www.christies.com

Het kantoor van Christie’s Amsterdam is gelegen aan het Vondelpark, in het voormalig woonhuis van de architect van het Rijksmuseum en Amsterdam Centraal station, P.J.H. Cuypers (1827-1921). In dit monumentale pand organiseert Christie’s Amsterdam twee keer per jaar de Post-War & Contemporary Art veilingen welke bijzonder succesvol zijn. Sinds onze eerste veiling in 1973 heeft Christie’s Amsterdam historische verkopen gehouden, zoals o.a. de Liechtenstein collectie, de Anton Philips collectie, de Anton Dreesmann collectie, de veiling van het Scheringa Museum of Realist Art, de Piet en Ida Sanders collectie en de wereldberoemde Nanking Cargo. Deze schat van meer dan 150.000 stukken 18de eeuws Chinees porselein en goudstaven bracht meer dan 17 miljoen euro op, nog steeds het record voor een veiling die in Nederland werd gehouden.

Christie’s Amsterdam heeft een team van in-house specialisten in naoorlogse en hedendaagse kunst, impressionistische en moderne kunst, oude meesters, 19de eeuwse kunst, juwelen, horloges en wijn. Onze specialisten bieden een breed scala aan diensten aan zoals taxaties, advies en bemiddeling voor Private Sales. Daarnaast richten wij ons op het aanbieden van privé collecties en de aanzienlijke export van o.a. zilver, porselein en andere decoratieve objecten en uitzonderlijke kunstwerken naar onze Christie’s vestigingen in o.a. Hong Kong, Londen, New York, Geneve en Parijs.

Voor een vertrouwelijke, vrijblijvende en kosteloze taxatie van uw kunstwerken kunt u contact opnemen met +31 20575 5255 of infoamsterdam@christies.com


Veilingagenda

Zie onze website om onze huidige veilingen te bekijken.


Locatie

Categories: Alle veilinghuizen, Noord-HollandTags: