Sotheby’s Amsterdam

Emmalaan 23
1075 AT AMSTERDAM
tel: 020 – 550 22 00
web: www.sothebys.com/en/inside/locations-worldwide/amsterdam/overview.html

Sinds Sotheby’s Amsterdam in 1974 zijn deuren opende heeft het vele succesvolle en historische verkopen gehouden, zoals de collectie van Koningin Juliana en de BAT (British American Tobacco) Collection, voorheen bekend als de Peter Stuyvesant Collection. Door de jaren heen zijn veel belangrijke Nederlandse collecties, zoals de collecties van Frits Philips, Butôt, Wetzlar en De Geus van den Heuvel, allemaal verkocht via Sotheby’s.

Sinds 2011 houden we geen veilingen meer in Nederland en ons team richt zich primair op het taxeren en verkopen van uitzonderlijke kunstwerken aan ons wereldwijde publiek, hetzij via één van onze internationale verkooplocaties, online of via Private Sales. Ons kantoor in Amsterdam blijft een waardevolle locatie voor onze lokale klanten. Ons kantoor is gevestigd aan de Emmalaan 23 in Amsterdam-Zuid, vlakbij het museumkwartier en het Concertgebouw.

Tegenwoordig bestaat ons team in Amsterdam uit specialisten in Oude Meesters, 19e-eeuwse schilderijen, impressionistische, moderne en hedendaagse kunst en decoratieve kunst. Met de hulp van ons internationale team van experts in alle andere verzamelcategorieën, waaronder sieraden en horloges, maar ook wijn, meubels, zilver, 20e-eeuws design, beeldhouwkunst en vele anderen, kunnen we u helpen met een breed scala aan diensten. We bieden vertrouwelijk advies over aan- en verkopen via de internationale veilingen en privéverkopen van Sotheby. Voor veel van onze klanten voeren we ook taxaties en inventarisrapporten uit. Dit kan van alles zijn, van een enkel object tot een hele categorie-overschrijdende collectie en kan worden gedaan voor meerdere incassobeheerdoeleinden, waaronder verzekeringswaarderingen.

Momenteel zijn we actief op zoek naar objecten in alle verzamelcategorieën om te worden opgenomen in de komende verkopen van Sotheby. Wil je een werk laten taxeren, neem dan contact op met ons kantoor in Amsterdam om een ​​afspraak te maken.

Het kantoor in Amsterdam faciliteert ook graag het bieden op een van onze veilingen of verzorgt de verzending van in consignatie of gekocht onroerend goed.

Voor meer informatie, het ontvangen van onze maandelijkse nieuwsbrief of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met amsterdam@sothebys.com of bel 020-5502200.


Locatie

Categories: Alle veilinghuizen, Noord-HollandTags: