Veilinghuis AAG

Lekstraat 63
1079 EM Amsterdam
tel 020-3012950
e-mail info@veilinghuisaag.com
web www.veilinghuisaag.com/

DIENSTBAAR, BETROUWBAAR EN DESKUNDIG

AAG biedt aan inbrengers en kopers optimale service. Een inbrenger kan rekenen op een snelle respons wanneer hij goederen ter veiling wenst aan te bieden, op een deskundige begeleiding bij de verkoop en op een snelle betaling daarna. Potentiële inbrengers worden snel en deskundig geadviseerd, ook wanneer het gaat om een vrijblijvende taxatie of adviezen over vererving en verdeling.


Veilingagenda

516 – MODERN & CONTEMPORARY ART

Kijkdagen
Vrijdag 27 t/m zondag 29 november, van 10 tot 17 uur of op afspraak

Veiling
Maandag 30 november 2020

Deze veiling vertegenwoordigt niet alleen reeds gevestigde internationale kunstenaars, maar zal ook diverse nieuwe talenten introduceren. Wij verwelkomen ook uw bijdrage aan deze veiling door inbreng van uw schilderijen, aquarellen, tekeningen, grafiek, fotografie en sculpturen.

517 – DECORATIVE ARTS, JEWELLERY & WATCHES

Kijkdagen
December

Veiling
Maandag 14 december 2020

Naast een breed scala aan antiek en zilveren objecten, kent deze veiling een indrukwekkend aanbod van juwelen en horloges. Onder het zilver vindt u kandelaars, miniaturen, manden en andere gebruiksvoorwerpen, daterend vanaf de 18e tot vroeg 20ste eeuw. De antieke en hedendaagse juwelen zijn veelal bezet met diamant of andere edelstenen en zijn afkomstig van diverse vooraanstaande huizen en ontwerpers. Het horlogeaanbod bestaat uit uurwerken van gerenommeerde merken zoals Rolex, Jaeger LeCoultre, Cartier en Patek Philippe. Ook uw bijdrage voor deze veiling is zeer welkom.

518 – ONLINE ONLY

Kijkdagen
Januari 2021

Veiling
Januari 2021

Het nieuwe veilingseizoen zal van start gaan met deze zeer uitgebreide kunstveiling, met als basis een belangrijke privécollectie.
Wij verwelkomen ook uw bijdrage. Voor een geheel vrijblijvende taxatie van uw collectie verzoeken wij u contact met ons op te nemen:


Locatie

Categories: Alle veilinghuizen, Noord-HollandTags: