Veilinghuis AAG

Lekstraat 63
1079 EM Amsterdam
tel 020-3012950
e-mail info@veilinghuisaag.com
web www.veilinghuisaag.com/

DIENSTBAAR, BETROUWBAAR EN DESKUNDIG

AAG biedt aan inbrengers en kopers optimale service. Een inbrenger kan rekenen op een snelle respons wanneer hij goederen ter veiling wenst aan te bieden, op een deskundige begeleiding bij de verkoop en op een snelle betaling daarna. Potentiële inbrengers worden snel en deskundig geadviseerd, ook wanneer het gaat om een vrijblijvende taxatie of adviezen over vererving en verdeling.


Veilingagenda

519 – OLD MASTERS TO MODERNISTS

Veiling
21 juni 2021

Kijkdagen
Vrijdag 18 t/m zondag 20 juni, van 10 tot 17 uur of op afspraak

Deze veiling geeft u een goed overzicht van de ontwikkelingen in de schilderkunst van de afgelopen drie eeuwen. Het gevarieerde aanbod behelst het 17e-eeuwse italianiserende landschap tot het vroeg 20ste-eeuwse verleidelijke naakt. Wij nodigen u uit aan deze veiling bij te dragen door de inbreng van uw schilderijen, aquarellen en tekeningen.

520 – MODERN & CONTEMPORARY ART

Veiling
5 juli 2021

Kijkdagen
Vrijdag 2 t/m zondag 4 juli, van 10 tot 17 uur of op afspraak

Deze veiling vertegenwoordigt niet alleen reeds gevestigde internationale kunstenaars, maar zal ook diverse nieuwe talenten introduceren. Wij verwelkomen ook uw bijdrage aan deze veiling door inbreng van uw schilderijen, aquarellen, tekeningen, grafiek, fotografie en sculpturen.

521 – SILVER, JEWELLERY, CLOCKS & WATCHES

Veiling
September 2021

Kijkdagen
September 2021

Naast een breed scala aan zilveren objecten, kent deze veiling een indrukwekkend aanbod van juwelen, klokken en horloges. Onder het zilver vindt u kandelaars, miniaturen, manden en andere gebruiksvoorwerpen, daterend vanaf de 18e tot vroeg 20ste eeuw. De antieke en hedendaagse juwelen zijn veelal bezet met diamant of andere edelstenen en zijn afkomstig van diverse vooraanstaande huizen en ontwerpers. Het horlogeaanbod bestaat uit uurwerken van gerenommeerde merken zoals Rolex, Jaeger LeCoultre, Cartier en Patek Philippe. Ook uw bijdrage voor deze veiling is zeer welkom.

522 – THE INTERIOR SALE

Veiling
Oktober 2021
Kijkdagen
Oktober 2021


Locatie

Categories: Alle veilinghuizen, Noord-HollandTags: