Veilinghuis AAG

Lekstraat 63
1079 EM Amsterdam
tel 020-3012950
e-mail info@veilinghuisaag.com
web www.veilinghuisaag.com/

DIENSTBAAR, BETROUWBAAR EN DESKUNDIG

AAG biedt aan inbrengers en kopers optimale service. Een inbrenger kan rekenen op een snelle respons wanneer hij goederen ter veiling wenst aan te bieden, op een deskundige begeleiding bij de verkoop en op een snelle betaling daarna. Potentiële inbrengers worden snel en deskundig geadviseerd, ook wanneer het gaat om een vrijblijvende taxatie of adviezen over vererving en verdeling.


Veilingagenda

520 – ONline ONly

Veiling
September 2021

Kijkdagen
September 2021

Naast de reguliere veilingen welke u van ons gewend bent, zullen wij deze zomer ook een zeer uitgebreide ‘online only’ veiling organiseren, met als basis een belangrijke privécollectie.

Wij verwelkomen ook uw bijdrage. Voor een geheel vrijblijvende taxatie van uw kunstwerken verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

521 – SILVER, JEWELLERY, CLOCKS & WATCHES

Veiling
November 2021

Kijkdagen
November 2021

Naast een breed scala aan zilveren objecten, kent deze veiling een indrukwekkend aanbod van juwelen, klokken en horloges. Onder het zilver vindt u kandelaars, miniaturen, manden en andere gebruiksvoorwerpen, daterend vanaf de 18e tot vroeg 20ste eeuw. De antieke en hedendaagse juwelen zijn veelal bezet met diamant of andere edelstenen en zijn afkomstig van diverse vooraanstaande huizen en ontwerpers. Het horlogeaanbod bestaat uit uurwerken van gerenommeerde merken zoals Rolex, Jaeger LeCoultre, Cartier en Patek Philippe. Ook uw bijdrage voor deze veiling is zeer welkom.

522 – THE INTERIOR SALE

Veiling
Oktober 2021

Kijkdagen
Oktober 2021


Locatie

Categories: Alle veilinghuizen, Noord-HollandTags: