Karel de Geus Muntveilingen BV

Frans Bekersstraat 1a
5504 JA Veldhoven
tel: 040 – 212 34 55
tel: 040 – 212 36 45
fax: 040 – 211 08 45
e-mail: numis@kareldegeus.nl
web: www.kareldegeus.nl

Karel de Geus

Sedert 1980 is Karel de Geus actief als handelaar in oude munten, penningen en bankpapier, kortom alles wat raakvlak heeft met de numismatiek. Oorspronkelijk begonnen in het centrum van Eindhoven, is het huidige veilingbedrijf, nu al weer sinds ruim 10 jaar gevestigd in het voormalige gebouw van de oude Rabobank in Veldhoven.

Inmiddels is het bedrijf van Karel de Geus uitgegroeid tot een toonaangevend veilinghuis op het gebied van munten, penningen en bankbiljetten. In het voorjaar van 2016 staat onze 41ste veiling op het programma en kan er worden terug gekeken op ruim 20 jaar veiling-geschiedenis met twee veilingen per jaar. Deze continuïteit is enerzijds bereikt door hard werken met een team van mensen die klaar staan voor U, de inzenders van mooi materiaal. Maar niet in de laatste plaats dankzij onze vele gewaardeerde kopers uit binnen- buitenland.

De keuze die we in 2006 gemaakt hebben, om met ons bedrijf plaats te nemen in het oude Rabobank gebouw te Veldhoven, blijkt in meerdere opzichten een schot in de roos te zijn. De bereikbaarheid van onze huidige locatie is goed en als veilingbedrijf hebben we daarbij de beschikking over alle door ons gewenste faciliteiten. Terugkijkend op 20 jaar veilingbedrijf kunnen we vaststellen dat Karel de Geus Muntveilingen B.V. voor veel mensen uit de numismatische wereld een vertrouwd aanspreekpunt blijkt. Een ander belangrijk platform binnen ons veilingbedrijf is het samenwerkingsverband van Munttaxatie.nl.

Tezamen met onze partners van Romunt B.V. en Mevius Numisbooks Int. B.V. treden we meerdere keren per jaar naar buiten, met onze succesformule, “wat zijn uw munten waard?”

Munttaxatie.nl verzorgt meerdere keren per jaar kosteloze en vrijblijvende taxaties door vrijwel geheel Nederland. Voor een goed en onafhankelijk advies ten aanzien van uw muntcollectie, kunt u desgewenst terecht bij een van de heren van Munttaxatie.nl. Tezamen goed voor meer dan 100 jaar numismatische kennis en ervaring.

Uiteindelijk is alles in belangrijke mate gebaseerd op kennis en vertrouwen. Wij hopen u daarmee voor nu en in de nabije toekomst van dienst te mogen zijn.

Tot ziens in Veldhoven!


VEILINGAGENDA

Veiling 57 | mei 2024

Veilingdagen
6 & 7 mei 2024

Veiling 58 | november 2024

Veilingdagen
4 & 5 november 2024


Munttaxatie.nl

Taxaties in het land
In het voor- en najaar organiseren wij een aantal taxatiebijeenkomsten door heel Nederland. Bij deze taxatiebijeenkomsten wordt u kosteloos geïnformeerd wat uw munten, penningen & bankbiljetten aan de hand van de huidige marktsituatie kunnen opbrengen. U kunt desgewenst meteen verkopen of inbrengen ter veiling. Wij vragen geen entreekosten. Het voordeel van een taxatiebijeenkomst op locatie is dat we altijd wel een keer bij u in de buurt zijn zodat u niet het hele land hoeft door te reizen.`U wilt geen wachttijden? Kom dan om ca. 16.00 uur, dan is de grote drukte voorbij! De openingstijden zijn telkens van 13.00 tot 17.00 uur.

Locaties
Binnenkort zijn wij op de volgende locaties om uw oude munten, penningen en biljetten kosteloos te taxeren:

Geen aankomende data


Locatie

Categories: Alle veilinghuizen, Noord-BrabantTags: