Veilinghuis van Spengen

Koninginneweg 25
1217 KR Hilversum
tel: 035-6400989
e-mail: info@vanspengen.com
web: www.vanspengen.nl

Sinds 1946 is Veilinghuis van Spengen toonaangevend in Nederland en organiseert 6 uitgebreide kunst & antiekveilingen per jaar.

Veilinghuis van Spengen, gevestigd in Hilversum, ontleent zijn naam aan oprichter Kees van Spengen. Sinds 1995 is Veilinghuis van Spengen gevestigd aan de Koninginneweg 25, tegenover het beroemde raadhuis van Dudok. Met jaarlijks zo’n 18.000 kavels en 4 gecertificeerde registertaxateurs mag Veilinghuis van Spengen gerekend worden tot de grootste veilinghuizen van Nederland. Bijzondere stukken van hoge kwaliteit, een verzorgde presentatie en zeer druk bezochte kijkdagen zorgen elke veiling weer voor verrassingen voor zowel kopers en verkopers.


Veilingagenda

Goede doel veiling – Veiling ten bate van Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis

Veilingdag
22 september 2020

Deze van sprokkelhout gemaakte sculpturen van dinosauriërs zijn in coronatijd gemaakt door Michael Kulkens. Het doel: thuiszittende kinderen een lach op het gezicht bezorgen. Michael verloor zijn zoon Tommy-Boy vijf jaar geleden bij een verkeersongeluk en zet zich sindsdien in om voorlichting te geven over smartphone-gebruik in het verkeer. Het sprokkelhout voor deze dinosauriërs vond Michael langs de weg waar het ongeval met zijn zoon plaatsvond.

“Onze zoon heeft na het ongeval in het Emma Kinderziekenhuis gevochten voor zijn leven. We zijn daar als familie ongelofelijk goed opgevangen. Op 22 september, de geboortedag van Tommy-Boy, zullen we de dino’s veilen ten behoeve van Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis.”

De creaties van Michael zijn tot 16 september tentoongesteld in het Dino Experience Park in Gouda en van 19 tot 22 september staan ze bij de schaapskooi op de hei van Blaricum waar tevens de sculpturen geveild zullen worden.

Online kunst & antiekveiling

Kijkdagen
16 t/m 18 oktober 2020 – alleen op afspraak

Veilingdagen
19 t/m 24 oktober 2020


Categories: Alle veilinghuizen, Noord-HollandTags: